KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR SEZONU AÇTI
TFF 3. Lig’in yeni temsilcisi Kdz. Ereğli Belediyespor, 2025-2026 sezonu hazırlıklarına start verdi. Eflatun-beyazlı ekip, sezonun ilk antrenmanını bu akşam Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Gökmen Başoğlu yönetimindeki antrenman, kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Oyuncular yeni sezona fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlanmak için tempolu bir idman gerçekleştirdi.
Antrenmanı Kulüp Başkanı Recep Yılmaz, Asbaşkan Ümit Harun Genç, Genel Sekreter Oğuzhan Demirtürk ve Futbol Şube Sorumlusu Abdülkerim Sağlam da yakından takip etti. Yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolculara yeni sezon için başarı dileklerini iletti.
Takım, Ereğli’deki hazırlıkların ardından 3 Ağustos’ta kampa girecek. Kamp süreciyle birlikte hazırlık maçları ve özel programlarla takımın form grafiği yukarıya çekilecek.



MÜSİAD’dan Teşekkür açıklamada
MÜSİAD’dan Teşekkür açıklamada
TÜGVA Ereğli Yaz Okulu Başlıyor
Yılmaz’ın Mutlu Günü: Kızı Fatmanur Dünyaevine Girdi
Bozkurt’un Girişimleri Sonuç Verdi: Ereğli’de Bir İlk Yaşandı
Erdemir, Genç Yetenekleri Ödüllendirdi
Ereğli Müsiad Ödül Töreni yoğun ilgi
Başkan Çakmakoğlu, araç filosu güçlenmeye devam ediyor