Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, KYK Yurdu Projesi Alanında İncelemelerde Bulundu
Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç ile birlikte, Kdz. Ereğli Kestaneci Mahallesi’nde yapımı başlanacak olan 800 kişilik KYK Yurdu Projesi alanını inceledi.
Geçtiğimiz ay ihalesi gerçekleştirilen projede, 2 adet yurt bloğu ve bodrum + zemin + 3 katlı bir sosyal tesisi içeren inşaat alanında, sınır belirleme çalışmaları yerinde gözden geçirildi.
Milletvekili Bozkurt, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu önemli projeyle, ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını modern ve konforlu bir şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, gençlerimize sıcak bir yuva olarak hizmet vermesi için büyük bir gayretle ilerliyoruz. Projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.
Ereğli ilçesinde gerçekleştirilecek olan bu proje, bölgedeki öğrencilere uzun vadeli barınma imkanı sunacak.



AK Parti’de Başkan Andiç Başkanlığında Kritik Toplantı
AK Parti’de Başkan Andiç Başkanlığında Kritik Toplantı
DSİ’den Kızılcapınar Barajı İçin Kritik Uyarı
“CHP İlçe Başkanı Erdoğan Mahallede Nabız Tuttu” Vatandaş Dert Yandı
Muhtar Demirel, yine sevindirdi
Kdz. Ereğli TÜGVA Genel Kurulu Coşkulu Geçti
Toyfanlı-Yeşilköy Köyü yolunda heyelan! Muhtardan uyarı geldi
Muhtar İsmail Sever’den Ereğli’de Bir İlk! Yasaklı Madde Konusunda mahalle halkıyla toplantı