SERTAN OCAKCI İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi önceki dönem üyelerinden, CHP Eski İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı’nın vefatı nedeniyle Kdz. Ereğli Belediyesi önünde ve CHP İlçe Başkanlığı önünde tören düzenlendi.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ocakcı’nın çok iyi bir insan olduğunu belirterek, onu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. CHP İl Başkanı Devrim Dural da, Ocakcı’nın zamansız kaybının örgütte derin üzüntüye yol açtığını söyledi.
Çalışma ofisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kdz. Ereğli Belediyesi 2014-2019 dönemi belediye meclis üyesi, 2015-2019 arası CHP İlçe Başkanı Mimar Şerif Sertan Ocakcı için Kdz. Ereğli Belediyesi önünde tören düzenlendi.
Törene, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ereğli İlçe Başkanı Zerrin Yılmaz Erdoğan ve yönetimi, eski-yeni belediye meclis üyeleri, belediye görevlileri, STK temsilcileri, Ocakcı’nın aile yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, çok iyi bir insan ve mimarı kaybettiklerini belirterek; “Dün akşam beklenmeyen acı bir haber aldık. Hepimiz şaşkına döndük. Sertan Ocakcı çok iyi bir insandı, çok iyi bir mimardı aynı zamanda çok iyi bir CHP’liydi. Muhlis bir arkadaştı, mesleğinde çok başarılıydı. 2014 yılında mimar olarak çalışırken ben belediye başkanıydım. Onun bir talebi olmadığı ve hiç beklemediği halde ona belediye meclis üyeliği teklif ettim. Birlikte beraber çalıştık. 2019-2019 arası da CHP İlçe Başkanlığı yaptı. Çok değerli bir dostumuzdu, arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Ailesine, yakınlarına, bütün dostlarına, CHP camiasına ve Ereğlilere başsağlığı diliyorum” dedi.
CHP İl Başkanı Devrim Dural da şunları söyledi; “Bugün çok üzücü oldu bizim için. Değerli yoldaşımızı, abimizi, CHP’nin neferlerinden sayın Sertan Ocakcı’yı kaybettiğimiz bir gün. Sertan Ocakcı’yı tanıma şerefine nail oldum. Kibar, beyefendi, nezaketli, CHP için ömrü boyunca çalışmış, çizgisinden asla ayrılmamış, CHP’de İlçe Başkanlığı yapma şerefine nail olmuş, belediye meclis üyeliği yapmış, partinin üyeliğinde bulunmuş, çok sevdiği Ereğli’ye, mesleğine hizmet etmiş bir abimizdi kendisi. Erken bir veda oldu. Takdiri ilahi böyle tecelli etti. Biz kendisini hep iyi anacağız, özleyeceğiz. Ereğli ve Zonguldak’ta müstesna yerini şimdiden almış durumda. Allah gani gani rahmet eylesin, toprağı bol olsun.”
Konuşmaların ardından dua edildi, helallik alındı.
CHP İlçe Başkanlığı önünde de düzenlenen anma töreninin ardından Sertan Ocakcı’nın cenazesi ikindi namazına müteakip Bozhane camiinde kılınacak namazın ardından Kestaneci mezarlığına defnedildi.



Kutlama
Kutlama
Başkanlardan Vekil Bozkurt’a Ziyaret
AK Parti’de Başkan Andiç Başkanlığında Kritik Toplantı
DSİ’den Kızılcapınar Barajı İçin Kritik Uyarı
“CHP İlçe Başkanı Erdoğan Mahallede Nabız Tuttu” Vatandaş Dert Yandı
KIZILCA KÖYÜ’NDEN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET
VEKİL BOZKURT’TAN EREĞLİ’YE ADLİYE MÜJDESİ