Gülüç Belediyesi’nden Örnek Organizasyon: Halk İftarına Yoğun Katılım
Başkan Kara’dan Birlik Sofrası: Gülüç’te Bin Kişilik İftar
Gülüç Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel İftar Programı, 11 Mart Çarşamba akşamı Gülüç Belediyesi Pazar Yolu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Başkan Sadık Kara öncülüğünde düzenlenen iftar programında Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu aynı sofrada paylaşıldı. Yaklaşık binin üzerinde vatandaşın katıldığı programda uzun iftar masaları kurularak halka açık bir organizasyon gerçekleştirildi.
Başkan Sadık Kara, eşi ve belediye meclis üyeleriyle birlikte davetlileri karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Programda ayrıca AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz da yer aldı.
İftar programına Kandilli, Ormanlı ve Gümeli belediye başkanları da katılım sağladı.
Programda konuşan Başkan Sadık Kara, Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Ramazan ayı; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı mübarek bir aydır. Gülüç’te hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi her zaman sürdüreceğiz.”
Vatandaşlar ise büyük özenle hazırlanan iftar organizasyonundan duydukları memnuniyeti dile getirerek programın çok güzel hazırlandığını ifade etti.
Zonguldak bölgesinde düzenlenen en düzenli ve geniş katılımlı açık halk iftarlarından biri olarak değerlendirilen program, Ramazan ayının manevi atmosferine yakışır bir tablo oluşturdu.



Muhtar İsmail Sever’den Ereğli’de Bir İlk! Yasaklı Madde Konusunda mahalle halkıyla toplantı
Muhtar İsmail Sever’den Ereğli’de Bir İlk! Yasaklı Madde Konusunda mahalle halkıyla toplantı
MUHTAR ARICI’DAN ÖRNEK ÇALIŞMA: TEPEKÖY’DE KÖY KONAĞI YÜKSELİYOR
Vekil Bozkurt Duyurdu: Ereğli’ye 8 Derslikli Ek Bina
Oyun Kötü, Skor Daha Kötü: Hayaller Seneye Kaldı
Aksoy: “Derneğimizin Katkısıyla Müzik Odası Öğrencilerimize Kazandırıldı”
Muhtarlar seçim yaptı
Erdemir’den Dev Projeye Yerli Çelik Gücü