Kdz. Ereğlililer Derneği’nden Jandarma’nın 187. Yılına Kutlama Ziyareti
Birkan Demirel, Habib Aktay, Muharrem Sağlam, Özcan Dağ
Jandarma Teşkilatının 187. Yılına Anlamlı Ziyaret
Karadeniz Ereğli’de faaliyetlerini sürdüren Kdz. Ereğlililer Derneği yönetimi, Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karadeniz Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Emrah Dinar’ı makamında ziyaret etti.
Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Birkan Demirel öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, derneğin yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyarete Ereğli Belediye Meclis Üyesi Muharrem Sağlam, Müftü Mahallesi Muhtarı Ümit Efe, Murtaza Mahallesi Muhtarı Özcan Dağ ve Göktepe Mahallesi Muhtarı Habib Aktay katıldı.
Heyet, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Dinar’ın şahsında tüm jandarma personelinin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, ülkenin huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan teşkilata teşekkürlerini iletti.
Ziyaret sonunda Jandarma Teşkilatının 187 yıllık köklü geçmişine vurgu yapılırken, teşkilat mensuplarına görevlerinde başarı ve kolaylıklar dilendi.



Muhtar Kılıç, köy sakinlerini Meclise götürdü
Muhtar Kılıç, köy sakinlerini Meclise götürdü
Başkan Çakmakoğlu’ndan Verilen Sözler Yerine Geliyor
Muhtar Kasım Arslan’dan Yangınlara ve susuzluğa Karşı Güçlü Adım: Saltuklu Köyü Tankerini Aldı
ADD Ereğli Şubesi Suç duyurusunda bulundu
Ereğli Altınordu’dan Galatasaray’a Uzanan Başarı
MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Töreni İçin Geri Sayım Başladı
Ereğli’de iki Yerleşim Yerinde yeni muhtarlar seçildi