Ereğli Devlet Hastanesi’ne 6 Yeni Doktor Kadrosu! Onkoloji Branşı İlk Kez Açıldı
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Sağlık Bakanlığı’nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Zonguldak’a toplam 21 tabip kadrosu tahsis edildiğini açıkladı.
Yapılan kadro dağılımında Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne toplam 6 doktor kadrosu ayrıldı. Bunlardan 1’i pratisyen tabip, 5’i ise uzman tabip olarak belirlendi.
Ereğli Devlet Hastanesi’ne tahsis edilen kadrolar şu şekilde sıralandı:
1 Pratisyen Tabip
1 Acil Tıp Uzmanı
1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
1 Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı
1 Göz Hastalıkları Uzmanı
1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı
Özellikle Tıbbi Onkoloji Uzmanı kadrosunun Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne ilk kez tahsis edilmesi, kanser tedavisi gören ve görmek zorunda kalan hastalar ile yakınları tarafından önemli bir gelişme olarak değerlendirildi. Bu atamayla birlikte birçok hastanın il dışına sevk edilme ihtiyacının azalması ve sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaşması bekleniyor.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, yapılan doktor kadrolarının Zonguldak’a ve Karadeniz Ereğli’ye hayırlı olmasını dileyerek, sağlık alanındaki yatırımların ve hekim takviyelerinin süreceğini ifade etti.



Yılmaz’ın Mutlu Günü: Kızı Fatmanur Dünyaevine Girdi
Yılmaz’ın Mutlu Günü: Kızı Fatmanur Dünyaevine Girdi
Erdemir, Genç Yetenekleri Ödüllendirdi
Gülüç’te Birlik ve Beraberlik Aşureyle Taçlandı
Kandilli’de Vatandaşlarla Gönül Buluşması
Ereğli Müsiad Ödül Töreni yoğun ilgi
Bilgin Avcı’dan Sert Tepki: “Bu Olayın Araştırılmasını İstiyoruz”
Abdullah Akay ve Varol Aksoy, Saffet Bozkurt ile Buluştu