AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ilçemizi ziyaretinde detaylı bilgilendirmede bulunduk.” Dedi
Bozkurt, Bakan Karaismailoğlu’nun ziyareti hakkında şunları kaydetti; “Erdemir’in Göztepe Tesislerinde misafir ettiğimiz Sayın Bakanımıza, burada başta Ereğli-Devrek yolu olmak üzere ilçemizin talep ve beklentileri ile ilgili detaylı bilgilendirmede bulunduk.
Sayın Bakanımız, Ereğli-Devrek yolunun 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimlere kadar tamamlanacağının müjdesini verdi.
Daha sonra çarşı içindeki esnafımızı ziyaret eden Sayın Bakanımız, ardından İlçe Teşkilatımızda partililerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal etmiştir.
İlçemize gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.”



Başkanlardan Vekil Bozkurt’a Ziyaret
Başkanlardan Vekil Bozkurt’a Ziyaret
AK Parti’de Başkan Andiç Başkanlığında Kritik Toplantı
DSİ’den Kızılcapınar Barajı İçin Kritik Uyarı
“CHP İlçe Başkanı Erdoğan Mahallede Nabız Tuttu” Vatandaş Dert Yandı
Muhtar Demirel, yine sevindirdi
VEKİL BOZKURT’TAN EREĞLİ’YE ADLİYE MÜJDESİ
Toyfanlı-Yeşilköy Köyü yolunda heyelan! Muhtardan uyarı geldi