GÜLÜÇ’TE YENİ MEZARLIK ALANINDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Gülüç Belediye Başkanı Sadık Recep Kara, artan nüfus ve beraberinde oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda yetersiz kalan Eski Mezarlık alanına kalıcı çözüm üretmek amacıyla Yeni Mezarlık alanında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.
Yaklaşık 20 yıldır beldenin önemli sorunları arasında yer alan mezarlık alanı ihtiyacını çözmek için belediye tarafından planlı ve programlı şekilde yürütülen istinat duvarı çalışmaları, titizlikle ve aralıksız devam ediyor. Çalışmaların son durumu hakkında sahada yetkililerden bilgi alan Başkan Kara, projenin planlanan takvim doğrultusunda ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Ersözoğlu da Başkan Kara’ya eşlik etti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yeni Mezarlık alanında güvenli, düzenli ve uzun yıllar Gülüç’e hizmet verecek modern bir mezarlık alanının oluşturulması hedefleniyor.
Beldede yıllardır çözüm bekleyen sorunları bir bir çözüme kavuşturan Gülüç Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını önceleyen hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.
Öte yandan, bu önemli projenin hayata geçirilmesinde ve Yeni Mezarlık alanının beldeye tahsis edilmesinde büyük emek ve katkıları bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Saffet Bozkurt’a da teşekkür edildi. Belediye yetkilileri, beldenin ihtiyaçlarına her zaman duyarlılıkla yaklaşan ve çözüm odaklı desteğini esirgemeyen Milletvekili Bozkurt’a Gülüç halkı adına şükranlarını sundu.



Muhtar İsmail Sever’den Ereğli’de Bir İlk! Yasaklı Madde Konusunda mahalle halkıyla toplantı
Muhtar İsmail Sever’den Ereğli’de Bir İlk! Yasaklı Madde Konusunda mahalle halkıyla toplantı
MUHTAR ARICI’DAN ÖRNEK ÇALIŞMA: TEPEKÖY’DE KÖY KONAĞI YÜKSELİYOR
Vekil Bozkurt Duyurdu: Ereğli’ye 8 Derslikli Ek Bina
Oyun Kötü, Skor Daha Kötü: Hayaller Seneye Kaldı
Aksoy: “Derneğimizin Katkısıyla Müzik Odası Öğrencilerimize Kazandırıldı”
Muhtarlar seçim yaptı
Erdemir’den Dev Projeye Yerli Çelik Gücü