Gülüç Belediyesi’nde 23 Nisan Coşkusu: Makam Koltuğu Minik Başkan Nihal’in!
Gülüç Belde Belediye Başkanı Sadık Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu bugün temsilen Vesile Dikmen İlkokulu 4-D sınıfı öğrencisi Nihal Dönmez’e devretti.
Belediyeden yapılan açıklamada, “23 Nisan coşkusunu minik başkanımızla yaşadık! Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan’da, Belediye Başkanlığı koltuğumuzu Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu 4-D sınıfı öğrencimiz Nihal Dönmez’e devretmenin gururunu yaşadık” denildi.
Minik Başkan Nihal Dönmez, hayalindeki Gülüç’ü ve çocuklar için gerçekleştirmek istediği projeleri büyük bir heyecanla anlattı.
Başkan Kara ise çocukların bu özel günlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.Sadık Kara, “Bu anlamlı günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Programın sonunda Minik Başkan Dönmez, arkadaşlarıyla birlikte 23 Nisan hatırası için objektiflere poz verdi.
