AK Parti Ereğli Teşkilatı’nda Belde Başkanları Toplantısı
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç, Ormanlı Belde Başkanı Faruk Özcan, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve Kandilli Belde Başkan Vekili Mehmet Arslan’ın katılımlarıyla AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilat Binası’nda değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda beldelerde yürütülen çalışmalar, vatandaşların talepleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Teşkilat çalışmalarıyla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.
İlçe Başkanı Mücahit Andiç, teşkilatın sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, vatandaşlarla güçlü iletişim içerisinde olmaya devam edeceklerini ifade etti. Toplantının, koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmetlerin daha etkin yürütülmesi açısından verimli geçtiği kaydedildi.



DSİ’den Kızılcapınar Barajı İçin Kritik Uyarı
DSİ’den Kızılcapınar Barajı İçin Kritik Uyarı
“CHP İlçe Başkanı Erdoğan Mahallede Nabız Tuttu” Vatandaş Dert Yandı
Muhtar Demirel, yine sevindirdi
Kdz. Ereğli TÜGVA Genel Kurulu Coşkulu Geçti
KIZILCA KÖYÜ’NDEN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET
Muhtar İsmail Sever’den Ereğli’de Bir İlk! Yasaklı Madde Konusunda mahalle halkıyla toplantı
MUHTAR ARICI’DAN ÖRNEK ÇALIŞMA: TEPEKÖY’DE KÖY KONAĞI YÜKSELİYOR