Yankı Haber Zonguldak Ereğli Haber Portalı

FLAŞ AÇIKLAMA İSTİFALAR MI OLACAK? BAŞKAN YILMAZ, KULÜBÜN DURUMUNU AÇIKLADI

FLAŞ AÇIKLAMA İSTİFALAR MI OLACAK? BAŞKAN YILMAZ, KULÜBÜN DURUMUNU AÇIKLADI
27 Ekim 2025 - 20:33

Ereğli Belediyespor Başkanı Recep Yılmaz’dan Flaş Açıklama!

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor’da kulüp başkanı Recep Yılmaz, takımın maddi sıkıntılar yaşadığını ve yönetim kurulunun kritik bir karar alma aşamasında olduğunu açıkladı.

“Artık yönetim kurulunun boyunu aşan bir noktadayız”

Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Yılmaz, yaptığı açıklamada kulübün yaşadığı maddi sıkıntılara değinerek sürecin artık yönetim kurulunun gücünü aştığını söyledi.

Başkan Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana tüm imkânları kendi çabalarıyla oluşturmaya çalıştıklarını belirtti:

“Bugüne kadar kulübün maddi ve manevi bütün imkânlarını kendi gayretlerimizle sağlamaya çalıştık. Elbette dışarıdan bazı destekler geldi ancak bunların tamamı bizim kapı kapı gezerek oluşturduğumuz kaynaklardı.”

Yılmaz, kulüp bütçesinin büyüklüğüne dikkat çekerek,

“Yaklaşık 45-50 milyon liralık bir bütçe oluşturduk. Ancak artık bu yük yönetimimizin boynunu aştı. Her bir yöneticimizin kendi ticari hayatını bile riske ettiği bir noktaya geldik.” ifadelerini kullandı.

Takımın son galibiyetinin moral olduğunu belirten Yılmaz, oyunculara prim açıkladıklarını ancak bu primi ödeyecek kaynaklarının olmadığını dile getirdi:

“8. Hafta Tokat Belediyespor’a karşı galibiyet sevincimizi yaşadık, oyuncularımıza moral olsun diye prim açıkladık ama inanın, yarın o primi ödeyecek paramız yok. Cuma gününe kadar şehirdeki esnafımızdan, halkımızdan destek toplayarak bu ödemeyi yapmaya çalışacağız.”

Başkan Yılmaz, önümüzdeki günlerde yönetim kurulunun toplanarak kritik kararlar alacağını belirtti:

“Artık bu süreç sadece yönetim kurulunun yönetebileceği bir süreç değil. Şehrin tüm dinamikleri — siyasiler, iş insanları, kurum temsilcileri — bu kulübe sahip çıkmalı. Eğer yalnız bırakılırsak, bizim de alacağımız bazı tasarruflar olacak.”

Yılmaz son olarak, “Biz kaçmak ya da görevi bırakmak niyetinde değiliz. Tamamen çözüme odaklıyız. Ancak geldiğimiz nokta gerçekten zorlu. Herkesi kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyorum.” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

siirtgundem.netkartalinsesi.nethaberix.nethaberlertr.nethithaber.nethaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerhaberlerzonguldak haberhaberleryeni bir haberyeni basınyanık yurthaberlertürk yurdu haberturan habertomarza habersuluova haberlerisiirt haberpantürk habermikro habermemur haberlerikripto para haberlerikartal haberlerihaber yerinhaber pakethaberlermilas haberlerihaberlerhaber akademi24 erzincan habergündem habergöynücek haberlerieğirdir haberdini habercide haberbilge haberbartın haberazdavay haberaykırı kalemantalya haberak haber ajansıafyon kocatepe haber