ASKIDA FATURALAR İÇİN SEVGİ VE DOSTLUK EL
Ereğli Belediyesi yine köprü oluyor.
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin ödemede güçlük çeken vatandaşlar için başlattığı ‘Askıda Fatura Uygulaması’ yeniden başladı. Belediye’den aldığımız bilgilerde şunlar kaydedildi;
“Dayanışmanın ve paylaşmanın çok değerli olduğu bu günlerde ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü oluyoruz.
Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin web sayfasından girerek ya da telefonla arayarak ödeme güçlüğü içindeki bir hemşehrinizin su faturasını ödeyebilirsiniz. Uzatacağınız sevgi ve dostluk eli Ereğli’yi büyük bir aile yapacak.
“Askıda Faturalar için Sevgi ve Dostluk Eli” uygulaması ile hayırseverler, www.kdzeregli.bel.tr web adresinden ya da 323 28 40 nolu telefondan öğrenebilecekleri ihtiyaç sahibi vatandaşların su faturalarını ödeyebilecekler. Bunun için abonelerin tek dönemlik borçları ödenebileceği gibi, borcun tamamı da kapatılabilecek.”



Kutlama
Kutlama
Başkanlardan Vekil Bozkurt’a Ziyaret
AK Parti’de Başkan Andiç Başkanlığında Kritik Toplantı
DSİ’den Kızılcapınar Barajı İçin Kritik Uyarı
“CHP İlçe Başkanı Erdoğan Mahallede Nabız Tuttu” Vatandaş Dert Yandı
KIZILCA KÖYÜ’NDEN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET
VEKİL BOZKURT’TAN EREĞLİ’YE ADLİYE MÜJDESİ