Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ekibiyle birlikte şehrin değişik noktalarında alternatif yollar oluşturmak için çalışma başlattı, sahada incelemelerde bulundu.
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kent trafiğini rahatlatacak, mahalleler arasında bağlantı kuracak yeni yol çalışmaları için ekibiyle birlikte sahada incelemelerde bulundu. Posbıyık, Topçalı Mahallesi’ni Dağlar Mahallesi’ne bağlayan yolda yapılan çalışmaları denetledi.
Başkan Posbıyık, beraberinde başkan yardımcıları, ilgili daire müdürleri ve teknik ekip ile birlikte dün Bağlık bölgesinde sürdürdüğü alternatif yol çalışması planlama çalışmalarına bugün de Topçalı, Dağlar ve Göktepe bölgesinde devam etti. Teknik ekipten yerinde brifing alan Başkan Posbıyık, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen Topçalı ile Dağlar Mahallesi’ni bağlayan yol çalışmasını denetledi.
Başkan Posbıyık, ulaşım planlamasını kentin yarınlarına uyarlamak ve trafiği rahatlatacak alternatif yollar yapmak için bu çalışmaların önemli olduğunu söyledi.


Toyfanlı’da Bir İlk: Fındık Bahçesine Kamera Takıldı
Toyfanlı’da Bir İlk: Fındık Bahçesine Kamera Takıldı
ŞUBE BAŞKANI KALFA ŞAMPİYON TAKIMI AĞIRLADI, BAŞARILAR DİLEDİ
Yeni Parti Kdz. Ereğli’de Örgütlenme Tamamlandı: Erdoğan Başkanlığında İlk Toplantı
Deniz Ticaret Odası’ndan Kdz. Ereğli TSO’ya Önemli Ziyaret
ERDEMİR HEM ÜRETTİ HEM BÜYÜDÜ:NET KÂR 201 MİLYON DOLARA ULAŞTI
İl Yönetiminde sürpriz isim Büyükalgan
Gülüç’ün Geleceği İçin İstişare Buluşması