Karadeniz Ereğli, 13 yıl sonra yeniden SOLOTÜRK heyecanını yaşadı!
Karadeniz Ereğli sahili, bugün unutulmaz anlara sahne oldu. Türk Hava Kuvvetleri’nin gururu SOLOTÜRK, 13 yıl aradan sonra gerçekleştirdiği nefes kesen gösteriyle binlerce vatandaşı gökyüzünde buluşturdu.
Zonguldak ve çevre illerin yanı sıra Türkiye’nin birçok farklı noktasından gelen on binlerce kişi, Karadeniz Ereğli sahilini doldurarak bu tarihi gösteriye tanıklık etti. Dakikalarca süren akrobasi hareketleri izleyenlerden büyük alkış alırken, ay yıldızlı gösteri birçok kişiye duygu dolu anlar yaşattı.
Gösteriyi; Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi ve Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, aileleriyle birlikte, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz ile çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş takip etti.
Günlerdir merakla beklenen gösteri yaklaşık 20 dakika sürdü.
Sahil şeridi dolup taşarken, ilçede trafik kilitlendi.
Program sonunda Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Vekili Çetin Yiğit, SOLOTÜRK ekibi adına Hv.Plt.Yb. Murat Bakıcı, Hv.Plt.Bnb. M. Erhan Aydemir, Hv.P.Ütğm. Ş. Alper Şen ve Hv.Hrk.Asb.Üçvş. Muhammed Bölükbaşı’na çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Gökyüzünde sergilenen üstün pilotaj, disiplin ve cesaretin simgesi olan SOLOTÜRK, Karadeniz Ereğli’ye unutulmaz bir akşam yaşattı. Sahili dolduran on binlerce vatandaş, gösteriyi büyük bir hayranlıkla izlerken, finalde yükselen alkışlar ve Türk bayrakları eşliğinde duygu dolu anlar yaşandı.
Karadeniz Ereğli, bir kez daha ay yıldızın gökyüzündeki gururuna tanıklık etti.





Yeni Başkan Boy’dan teşekkür açıklaması
Yeni Başkan Boy’dan teşekkür açıklaması
KELEŞ’TEN BÜYÜK BULUŞMA: GELECEK PROJELERİ, SEÇİM EKİBİ VE RAKİPLERE FLAŞ GÖNDERMELER
Tatoğlu’nda Kahkahalar Çoğaldı!
Balcı’dan Güçlü Katılımlı Toplantı: Ekibine Güveniyor: “Güçlü Kadro, Güçlü Ekip”
Vekil Bozkurt’tan Ereğli’ye yeni okul mujdesi
Başkan Kara, yenilemeye devam ediyor
Gülbay’dan İş Dünyasına MÜSİAD EXPO Çağrısı: “Küresel Ticaret Burada”