Ortacı Köyü’nde Muhtarlık Seçimini Mehmet Tekin Kazandı
Karadeniz Ereğli’ye bağlı Ortacı Köyü’nde, 2024 yerel seçimlerinde muhtar olarak seçilen Köksal Tekin’in vefatının ardından bugün yeniden muhtarlık seçimi gerçekleştirildi.
Tek aday olarak seçime giren Mehmet Tekin, kullanılan oyların 380’ini alarak Ortacı Köyü’nün yeni muhtarı oldu. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği seçim, huzur ve birlik içerisinde tamamlandı.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından konuşan Muhtar Mehmet Tekin, kendisine destek veren köy sakinlerine teşekkür ederek, “Öncelikle merhum muhtarımız Köksal Tekin’e Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün bana gösterilen güven ve destekten dolayı tüm köy halkımıza teşekkür ediyorum. Ortacı Köyü’nün gelişmesi, eksiklerinin giderilmesi ve vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması için gece gündüz çalışacağım. Bu seçimin köyümüze hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Ortacı Köyü’nü daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.
Ortacı Köyü sakinleri de seçimlerin ardından yeni muhtar Mehmet Tekin’i tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Seçim sonuçlarının köye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.



Yeni Parti Kdz. Ereğli’de Örgütlenme Tamamlandı: Erdoğan Başkanlığında İlk Toplantı
Yeni Parti Kdz. Ereğli’de Örgütlenme Tamamlandı: Erdoğan Başkanlığında İlk Toplantı
Deniz Ticaret Odası’ndan Kdz. Ereğli TSO’ya Önemli Ziyaret
ERDEMİR HEM ÜRETTİ HEM BÜYÜDÜ:NET KÂR 201 MİLYON DOLARA ULAŞTI
Diploması Elinde, Fındık Sepeti Omzunda: 19 Yaşındaki Sudenur İş Arıyor
Yılmaz Erdoğan Ekibini açıkladı
Kalkan Ailesinden Dillere Destan Sünnet Düğünü
Bozkurt: Vatandaşlarımız için sağlık yatırımlarını sürdürüyoruz