Yankı Haber Zonguldak Ereğli Haber Portalı

Ertuğrul, olumsuz havaya rağmen yinede iyiydi…

Ertuğrul, olumsuz havaya rağmen yinede iyiydi…
15 Ocak 2022 - 13:53

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, Katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Ertuğrul, “İlçemizden pek çok STK temsilcisi, mahalle ve köy muhtarı, kanaat önderleri, iş insanları, çevreciler, kadınlar ve gençler toplantıya yoğun ilgi göstererek Sayın Genel Başkanımızı ile fikirlerini paylaşmasına sevindik” dedi

Ereğli’den Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun proğramına katılım sağlayanlara Ertuğrul şu şekilde teşekkür etti;

“Ülkenin birçok noktasında, doğusunda ve batısında CHP li olmayan kesimlerle bir araya gelen Sayın Genel Başkanımız, bu temaslarını Zonguldak’ımızda da sürdürdü. Şehirde esnaf ziyaretinin ardından basına kapalı olarak gerçekleştirilen üç ayrı toplantıda önce STK temsilcileri, muhtarlar, iş insanları ve kanaat önderleri ile, sonra kadınlarla ve son olarak da gençlerle bir araya gelen Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, bu buluşmalarda sadece partimizin politikalarını anlatmakla kalmadı, aynı zamanda kendisini dinleyen temsilcilerin görüşlerini de aldı.
Bu görüşmelerin özellikle CHP li olmayan kişilerle gerçekleştirilmesi, partimize uzak kesimlerle temasa geçilmesi açısından önem taşımaktaydı.
İlçemizden pek çok STK temsilcisi, mahalle ve köy muhtarı, kanaat önderleri, iş insanları, çevreciler, kadınlar ve gençler toplantıya yoğun ilgi göstererek Sayın Genel Başkanımızı dinlediler, fikirlerini paylaştılar. Genel Başkanımıza sorularını ve sorunlarını aracısız, ilk ağızdan iletme fırsatını yakaladılar. Bu anlamda çok verimli bir toplantı geçirdik.
Tüm katılımcıların olumsuz hava koşullarına rağmen gösterdikleri yoğun ve samimi ilgi görülmeye değerdi.
Zaman ayırarak toplantımıza katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza, organizasyon boyunca üstün çaba gösteren çok değerli CHP Zonguldak İl ve Kdz Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi yoldaşlarıma, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.