Yankı Haber Zonguldak Ereğli Haber Portalı

EREĞLİ’DEN DEMİRBAŞ VE AKDENİZ HEYETTE…

EREĞLİ’DEN DEMİRBAŞ VE AKDENİZ HEYETTE…
06 Ocak 2021 - 20:49

Ereğli’den heyette olacak isimler açıklandı.

Zonguldak İl Genel Meclis toplantısında, Zonguldak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti belirlendi. Pandemiden etkilenen kiracılarına müjdeli bir karar aldı.

Pandemiden direk etkilenen 6 kiracısından 3 ay kira alınmayacak, kısmen etkilenen 10 kiracısından ise yüzde 50 indirim kararı alındı.

Zonguldak İl Genel Meclisinin Ocak 2021 3.Birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığında bugün gerçekleştirildi. Açılış ve Yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. MECLİS AĞUSTOS AYINDA TATİL YAPACAK

İl Genel Meclisinin 2021 yılı bir aylık tatil tarihinin belirlenmesi hususunun görüşüldü ve Ağustos ayında tatil yapılması kararı oy birliği ile karar verildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde, 2021 yılında görev yapmak üzere, İlimiz ve İlçelerinden 2’şer hayırsever vatandaşın seçilmesi hususunun görüşülerek karara bağlandı. Buna göre yeni mütevelli heyet şu isimlerden oluştu.

Merkez : Halil İbrahim Yılmaz, Nizamettin Uçar

Kilimli : İlknur Demirsoy, Zekeriya Hasanoğlu

Kozlu : Erol Karaaslan, Cemal sevinç.

Alaplı : Sacit Korkmaz, İbrahim Şengün.

Çaycuma : Adil Kabacı, Baki Akbaş

Devrek : Mustafa Yumurtacı, Cengiz Açıkgöz.

Ereğli : Yüksel Demirbaş, Recep Akdeniz.

Gökçebey : Fatma Bayraklı, Kemal Etçibaşı

İL GENEL MECLİSİNDEN ÖZEL İDARE KİRACILARINA MÜJDE

17.04.2020 tarih ve 31102 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 7244 sayılı “Yeni Koronavirüs (Covid-19) salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata etkilerinin azaltılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına dair Kanun” un alacakların ertelenmesi, alınmaması veya yapılandırılması başlıklı 1. maddesinin (ç) fıkrası uyarınca görüşülerek karara bağlandı. Buna göre, Pandemiden direk etkilenen 6 kiracısından 3 ay kira alınmayacak, kısmen etkilenen 10 kiracısından ise yüzde 50 indirim kararı alındı.

15 KÖYE MEZARLIK YAPILACAK

İlimiz -Devrek İlçesi, Çorak, Akçabey, Kurudere Köyleri; -Çaycuma İlçesi, Kalaycıoğlu, Şeyhoğlu, Dereköseler, Sipahiler Köyleri; -Kozlu İlçesi; Üçköy, Kızılcakese, Örencik Köyleri; -Ereğli İlçesi, Süleymanbeyler, Yenidoğancılar Köyleri; -Merkez İlçesi; Kaleoğlu, Alancık Köyleri, Gökçebey İlçesi Duhancılar Köyünde söz konusu mezarlık çalışmaları ile ilgili iş ve işlemlerin yapılabilmesi için, İl Özel İdaresi 2020 yılı yatırım ve proje programına alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler , Çevre ve Sağlık ile Plan ve Bütçe Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 29 – 24 – 20 – 37 sayılı raporlarının görüşülerek kabül edidi.

Alaplı Yol ağı ile ilgili verilen önergenin kabulünden sonra meclis sona erdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.