Yankı Haber Zonguldak Ereğli Haber Portalı

Sohbette Ormanlı’nın İlçe olması konuşuldu…

Sohbette Ormanlı’nın İlçe olması konuşuldu…
02 Ekim 2020 - 17:53

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ak Parti Belde Başkanı İsmail Üstün, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile beldedeki bazı mahallelerin ve köylerin muhtarları tarafından Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyarette, konuklarına hitaben bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Saffef Bozkurt; “Ormanlı’dan çıkmış biri olarak sizleri burada ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum” dedi. Ormanlı’nın sorunlarını çözme noktasında birlikte hareket edeceklerini ifade eden Bozkurt, şunları söyledi: “Biz, sizlerle her zaman beraberiz. Ormanlı’nın sorunlarını çözme noktasında Sayın Belediye Başkanımızla, Belde Başkanımızla, Belediye Meclis Üyelerimizle beraberiz. Sorunlara hakimiz. İnşallah bundan sonraki süreçte sorunları çözme noktasında hep birlikte adım atacağız, hep birlikte yürüyeceğiz. Ormanlı’yı bir adım ileri götürme noktasında elimizden gelen tüm mücadeleyi sergileyeceğiz. Gerçekten yükümüz ağır, bu yükü hafifletmede Ormanlılı hemşehrilerimizin desteği bizlere çok önemli derecede yardımcı olacaktır. Sizlerin desteğinize, arkamızda dimdik durmanıza ihtiyacımız var; duracağınıza da inanıyorum. Verdiğiniz, vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum.”
Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol da konuşmasında, özellikle kalabalık bir şekilde İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etmek istediklerini bunun da Ormanlı’nın, Saffet Bozkurt Başkanlığındaki AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın yanında şeklinde algılanması gerektiğini ifade etti.
İlçe Teşkilatı’nın talimatları doğrultusunda göreve hazır olduklarını belirten Başol, şunları kaydetti: “Yıllardır siyasetin içindeyim. Tabii ki makamlar her zaman gelip geçici, kişiler bakidir. Bugün biz varsak, yarın birileri gelecek geçmişte gördüğümüz gibi. Benim her zaman söylediğim bir şey var, biz teşkilatçıyız; teşkilat anlayışıyla yetiştik. Bugün başımızda, önümüzde kim varsa onunla birlikte hareket etmeyi kabullendik. Dolayısıyla ben öncelikle Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum. Ben, teşkilatımızın başarılı olmasını istiyorum. Bu teşkilat başarılı olursa bizlerin başarılı olacağını düşünüyorum. Sizlerin de takip ettiği gibi herkesin gözü, kulağı Türkiye’de. Biz güçlü olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü almalıyız. 2023 çok önemli, bir seçimimiz olacak inşallah. Elbirliğiyle kenetlenip bir olacağız ve 2023’te yine tek başına iktidar olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Biz Ormanlı olarak buna kenetlenmiş durumdayız. Ormanlı’nın kayda değer biri olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Doğma büyüme Ormanlı’lıyım, 7 yıldır da Belediye Başkanıyım; sağ olsunlar insanlarımız bizi hep desteklediler, görmek istedikleri yerlerde gördüler, buldular. Bizler de onlara layık olabilmek için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Başkanımızın da söylediği gibi gerçekten yükümüz ağır. Allah devletimize zeval vermesin. Bizler, İlçe Teşkilatımızdan gelecek talimatlar doğrultusunda Ormanlı ve çevresi için göreve hazırız.”

Öte yandan ziyaretin sohbet bölümünde ise, Ormanlı’nın İlçe olabilmesi konuşmaları gerçekleşti.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.