Yankı Haber Zonguldak Ereğli Haber Portalı

ALAPLI’DA YENİLİK ÇALIŞMASI

ALAPLI’DA YENİLİK ÇALIŞMASI
07 Mayıs 2020 - 12:21

Alaplı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde kaldırım yenileme ve yol kaplama çalışmaları sürdürüyor.

Alaplı Belediyesi, geçtiğimiz yıl şehir merkezinde uyguladığı kaldırım yenileme ve yol kaplama çalışmalarının ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde de yenileme işi yapıyor.

En son çalışmanın yaklaşık 20 yıl önce yapıldığı Cumhuriyet Caddesi üzerinde kaldırım yenileme ve yol kaplama çalışmalarına başlayan Alaplı Belediyesi’nin çalışmaları bayram sonuna kadar bitirmesi bekleniyor.

Yapılacak çalışmaların ardından Cumhuriyet Caddesi’nin göz kamaştıracağını ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Trafiğe kapalı olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde kaldırım yenileme ve yol kaplama çalışmalarına başladık. Çalışmalar kapsamında kaldırımları andezit ve bazalt taşları ile yollarımızı ise baskı beton uygulaması ile yapacağız. Çalışmalar tamamlandığında Cumhuriyet Caddesi bambaşka bir görünüme kavuşacak. Çalışmaları en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz’ dedi. ŞADIRVAN YENİLENEREK DAHA MODERN HALE GETİRİLECEK

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şadırvanın da çalışmalar kapsamında yenilenerek daha modern ve estetik bir hale getirileceğini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden ilçemizin sorunlarını çözmek için çalıştık. Bugüne kadar halkımızın bize verdiği destekle güzel çalışmalara imza attık. İnşallah bundan sonra da aynı özveri ve güçle çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.