Yankı Haber Zonguldak Ereğli Haber Portalı

Yeni Yönetim atağa geçti, transferler yapılıyor

Yeni Yönetim atağa geçti, transferler yapılıyor
24 Mayıs 2023 - 19:28

Transfer çalışmalarına hız veren Karadeniz Ereğli Belediyespor, santrafor Adem Parlak transferinin ardından 4’ü iç, 3’ü ise dış transfer olmak üzere 7 oyuncuyu daha renklerine bağladı.

Ereğli Belediyespor yönetimi geçtiğimiz sezonun kadrosunda yer alan oyuncularla iç transfer görüşmelerine başladı. İlk gün görüşmelerinde kaleci Nevzat Çizmeci, stoperler Harun Özdemir, Yusuf Orhan ve orta saha oyuncusu takım kaptanı Recep Yaşar ile yeni sezon için yeniden anlaşıldı. Yönetim kurulu iç transfer görüşmelerine hafta içinde devam edecek.
DIŞ TRANSFERDE 4 İMZA
Ereğli Belediyespor yönetimi santrafor Adem Parlak’ın ardından dış transferde 3 isimle daha anlaştı. Kulüp Galatasaray U-19 ve 21 formaları altında 15 gole imza atan, BAL Liginde Belediye Boldavin Termalspor, Amasyaspor FK, Bigaspor, Yunus Emre Belediyespor, Uzunköprüspor, Çayırovaspor, Altınova,  Büyükçekkemece Mimarobaspor, Adana 1654 FK ve son olarak da Sökespor forması altında 133 maçta 37 gol atan 26 yaşında kanat oyuncusu Uğurcan Köse’yle anlaşmaya vardı. Köse Ereğli’ye gelerek eflatun beyaz formayı girerek sözleşmeye imza attı.
AYKUT KÖZ EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA
Ereğli Belediyespor üçüncü dış transferini ise sol bek mevkiine yaptı. Eflatun beyazlılar Çaykur Rizespor’da profesyonel olan, Ofspor, Derince ve Sakaryaspor formaları altında 3. ligde 84 maça çıkan, BAL Liginde 2021-2022 sezonunda Sapanca Gençlikspor ile şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki Sol bek Aykut Köz’ü renklerine bağladı. Köz, Ereğli’ye gelerek kendini eflatun beyaz renklere bağlayan imzayı attı.
ÖMER TAŞKIN EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA
Ereğli Belediyespor’un dış transferdeki dördüncü imzayı kanat özelliği de olan santrafor Ömer Taşkın’a attırdı. Eflatun beyazlılar, Sakaryaspor ve Beşiktaş alt yapısında oynayan, BAL Liginde Serdivaspor, Bulvarspor ve Hendekspor formaları giyen, geçen sezon ise Sakarya BAL Ligi takımlarından Hendek Dereköy’de sezonu 10 golle kapatan 26 yaşındaki  forvet Ömer Taşkın’ı renklerine bağladı. Taşkın Ereğli’ye gelerek resmi imzayı attı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.