Yankı Haber Zonguldak Ereğli Haber Portalı

Başkan Keleş’e tebrik ziyareti

Başkan Keleş’e tebrik ziyareti
15 Kasım 2022 - 16:19

EGD Yönetimi, Başkan Keleş’i tebrik etti

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Arslan Keleş, Başkan Yardımcıları Recep Akkaya ve Vedat Kılıç, Genel Sekreter Haydar Yağız ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Solmaz ile birlikte Kdz. Ereğli TSO Başkanlığına yeniden seçilen Arslan Keleş’i makamında ziyaret etti. EGD Başkanı Erel, Başkan Keleş ve ekibini seçim başarısından dolayı tebrik ederken, ilçede hayata geçirmeyi planladıkları her türlü yatırıma basın olarak destek vereceklerini söyledi. Kdz. Ereğli’nin menfaatlerinin kendileri için öncelik olduğunu ifade eden Erel, bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Keleş ise Erel ve yönetimine teşekkür etti. Kdz. Ereğli’ye yapılacak yatırımlar noktasında basının üzerine de önemli görevler düştüğünü anlatan Keleş “Kdz. Ereğli basını oldukça güçlü. Hayata geçireceğimiz projelerin tamamı ilçemiz ekonomisini büyütecek, sosyal ve kültürel açıdan büyütecek projeler. Sizlerin vereceği destekte bu açıdan oldukça önemli. Bizler Kdz. Ereğli TSO olarak önümüzdeki günlerde daha önce açıkladığımız projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız” dedi.
Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.